FotoEventNijmegen 

FotoEventNijmegen

‘Brengt fotografie naar de stad’

Evenementen op fotografiegebied vinden veelal plaats in de randstad of verspreid over de provincies. In fotoclubs, huiskamergroepen, Instagroepen, Facebookgroepen vindt veel uitwisseling  plaats door vrijetijdsfotografen. Door samen te komen, op een zichtbare plaats, in een inspirerende omgeving, herkenbaar voor de stad Nijmegen kunnen vrijetijdsfotografen hun kwaliteit laten zien en zich verder ontwikkelen.


Fotografencafé    -    Fotografeninterview- en presentatie    -    Fotografieproject

FotoEventNijmegen biedt jou, (vrijetijds)fotograaf de gelegenheid om je netwerk te vergroten, de eigen ontwikkeling als fotograaf een boost te geven en jouw (online ) fotovrienden te ontmoeten. Wij organiseren samenkomsten op een inspirerende locatie, met een programma dat het netwerken ondersteunt, inspiratie biedt en je de mogelijkheid geeft actief inbreng te hebben in het programma.
Voor inspiratie brengen wij je ook in contact met professioneel fotografen, fotografie gerelateerde organisaties en (culturele) ondernemers. Evenementen op fotografiegebied vinden veelal plaats in de randstad. FotoEventNijmegen ziet dat graag anders en zet zich daar voor in: Door zelf evenementen naar de  stad te halen en door initiatieven  die in  het fotografennetwerk ontstaan te ondersteunen. 

Het programma van FotoEventNijmegen bestaat uit vier onderdelen.

Het fotografencafé
De locatie waar (vrijetijds)fotografen en creatieve ondernemers samenkomen.  Waar een programma geboden wordt om te ontmoeten, te inspireren en actieve inbreng van de cafébezoekers mogelijk maakt.
Fotografencafé 2024-04-14 Impressie 

Fotografen Interview en -presentatie 
De ontmoeting en het gesprek met (het werk van)fotografen van nationale statuur, dicht bij huis.

Fotografie Project
Het samenwerken in een fotografie project van (vrijetijds)fotografen, culturele ondernemers en organisaties in het netwerk.

Fotografie Informatie
Het fotografie netwerk informeren over activiteiten, initiatieven en mogelijkheden in Nijmegen e.o. 

FotoEventNijmegen zet zich in om het fotografen netwerk te ondersteunen bij informatie-uitwisseling over fotografie activiteiten, initiatieven en mogelijkheden in Nijmegen en omgeving.

Voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

FotoEventNijmegen is een initiatief van Fotoclub Nijmegen, in samenwerking met de Fotobond afdeling Gelderland Zuid, Photo31 en FotoBolwerk. FEN wordt financieel ondersteund door de gemeente Nijmegen.